http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DUBAI U PLAMENU

Spektakularni trailer za Spec Ops: The Line

specopstheline
2K Games je objavio CGI trailer za deveti nastavak u franšizi Spec Ops

Spec Ops: The Line pucačina je iz trećega lica na kojoj radi Yager Development, a na tržištu bi se trebala pojaviti 2012. godine. Iako o samoj igri nije poznato previše toga, ono što je definitivno odvaja od ostatka sličnih igara je mjesto radnje – Dubai.

 

The Line neće slijediti priču prethodnih igara u Spec Opsu, već kreirati potpuno novu, inspiriranu romanom 'Srce tame' Josepha Conrada. Igrač će preuzeti ulogu Martina Walkera koji će kao dio Delta Force teama ući u Dubai kako bi spasili američkog generala zarobljenog u Dubaiju.

 

Zanimljivi aspekt gameplaya bit će i pješčane oluje koje će potpuno mijenjati izgled terena i to na potpuno nasumični način, što u teoriji znači da će svaki gejmer imati drukčije iskustvo gameplaya. Hoće li zaista biti tako, moći ćemo se uvjeriti sljedeće godine, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360, a kako će cijela stvar izgledati, provjerite u novom traileru:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije