http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VEĆI OD OČEKIVANOG

Skyrim sadrži zemljovid čitavog Tamriela

Elder Scrolls Skyrim
Zahvaljujući modifikacijama otkrivena je zapanjujuća tajna novih Elder Scrollsa

Probijanje granica, juriš prema naprijed i odbijanje kompromisa dosta su korisne odlike i postupci pri igranju Bethesdinog golemog RPG-a Skyrim. Međutim, što se desi kada netko odluči ići dalje? Zahvaljujući komandi NoClip, jedan korisnik je otkrio zapanjujuću tajnu - teritorij skriven u ovoj igri seže dalje od granica Skyrima. Krenuvši na sjeveroistok, igrač je prešao granicu koju brani imperijalni graničar te nakon podosta hodanja zašao u - Morrowind.

 

Bethesda

 Vrata prema Morrowindu

 

Teritorij poznat iz trećeg nastavka Elder Scrollsa dostupan je u potpunosti, s time da su teksture u njemu niske kvalitete. Zapanjujući nastavak ove priče seže i do drugih granica Skyrima. Prema jugu, naime, možete kročiti u Cyrodil - pokrajnu pozatu po umjerenijoj klimi. Ovo s tehničke strane indicira spremnost Skyrima na mnogobrojne DLC-ove, kao i sirovu količinu truda i brige unesene u izradu same igre.

 

Bethesda

 Lokacija čuvenog izlaza is Skyrima

 

Na neki način smo ponosni što provodimo vrijeme igrajući ovaj epski RPG. Sama ideja mogućnosti posjete teritorija kojima smo kročili u prijašnjim nastavcima grije nas oko srca - bez obzira što smo u Skyrimu tek na 21 levelu. A što mislimo o igri? Saznajte u petak kada stiže i recenzija.

 

Bethesda
 

Prizor 'neteksturiranog' Morrowinda.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije