http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

C&C?

BioWare uskoro najavljuje novu igru

cac
BioWare uskoro završava rad na MMO-u The Old Republic, a nakon toga i na Mass Effectu 3, što znači samo jedno – vrijeme je za najavu novih projekata. Ipak, čini se da sljedeću BioWareovu igru neće razvijati – BioWare

Prije nekoliko tjedana BioWare je objavio concept art vrlo male razlučivosti iz, kako su sami naveli – njihove buduće igre. Sada je pak objavljen teaser u trajanju od 2-3 sekunde koji prikazuje okršaj tenkova na ulici. Ništa osim toga nije objavljeno, no mnogi marljivi gejmerski umovi pokušali su složiti slagalicu, a jesu li uspjeli – saznat ćemo na dodjeli Spike Video Game Awards 10. prosinca ove godine kada će igra biti i službeno predstavljena.

 

SPIKE
The Next Game From BioWare
www.spike.com
Spike Full Episodes Spike Video Clips Spike on Facebook

 

Pretpostavlja se, naime, da je nova BioWareova igra – Command & Conquer. S obzirom da je već od prije poznato da će sljedeću C&C igru razvijati Victory Games, prvu sumnju izazvala je jedna zaposlenica tog studija koja je na svom LinkedIn profilu kao mjesto zaposlenja navela – BioWare. Nakon što je ta informacija krenula po prostranstvima interneta, zaposlenica je svoj profil na LinkedInu izmijenila i maknula spornu informaciju.

 

Također, s cijelom situacijom podudara se i činjenica da je Victory Games već ranije najavio prezentaciju novog C&C-a krajem godine, a BioWare u svom teaseru najavljuje 'novu igru, novi smjer, novi studio'.

 

Ako se ove pretpostavke pokažu točnima, Victory Games će razvijati igru pod nadzorom BioWarea (koji je sada, podsjećamo, dio korporacije EA), a za ostale informacija valja pričekati Spike Video Game Awards sredinom sljedećeg mjeseca.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije