http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CRYSIS U TITANICU

Prošetajte Titanicom u CryEngineu 3

crysis2
Titanic će uskoro opet u kina, i to u 3D verziji, ali ponovno izvlačenje novca iz nekadašnjeg blockbustera koji danas ima gotovo trash status nije razlog zbog kojega pišemo o njemu

Mislite da je CryEngine 3 do vrhunca svojih mogućnosti iskorišten u Crysisu 2? Promislite ponovno. Kao i uvijek, nekoliko kreativnih pojedinaca uzelo je stvar tj. CryEngine 3 u svoje ruke i rekonstruiralo unutrašnjost Titanica. Rezultat je zapanjujući, čak i ako vam je ljubakanje Winsletice i DiCaprija bilo mrsko. Uostalom, uvjerite se i sami:

 

 

Podsjećamo, najnovija verzija CryEnginea 3 prvi put je korištena za Crysis 2, no vjerujemo kako u toj igri zasigurno nije iskorišten sav njegov potencijal s obzirom na ograničenost konzolaškog hardvera. No i ovaj je (još uvijek nedovršeni) amaterski projekt dokaz da je pred tim engineom svijetla budućnost.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije