http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FUN FUN FUN FUN

Kako umrijeti na sto načina u Skyrimu?

skyrim
Jedan od obožavatelja ove sada već kultne igre napravio je urnebesnu listu stotinu načina umiranja u najnovijem The Elder Scrollsu

The Elder Scrolls V: Skyrim na tržištu se pojavio tek nedavno, no unatoč tome već sada možemo reći da se radi o naslovu dostojnom titule igre godine. Igra jednostavno osvaja na prvi pogled, a zbog svoje će se veličine igrati još godinama.

 

No, kao i svaka toliko velika igra, i Skyrim može biti zabavan na totalno nepredviđeni način, što je dokazao i jedan obožavatelj koji je na YouTube stavio video pod nazivom 'Kako umrijeti na sto načina u Skyrimu'. Rezultat je, u najmanju ruku – urnebesan:

 

 

A kako pak izgleda kada vas istovremeno juri čak pedesetak zmajeva, provjerite ovdje:

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije