http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOG PIRATSTVA

Nadolazeći Ghost Recon ipak ne dolazi na PC

grfs
Ubisoft je odustao od verzije za PC 'Future Soldiera', i to zbog, kako kažu – piratstva

Ubisoft je u recentnoj povijesti stekao prilično negativnu reputaciju zbog stalnih eksperimentiranja s upitnom DRM zaštitom koja od igrača zahtijeva stalnu internetsku vezu. Zbunjujuća je činjenica da Ubisoft implementira zaštitu u neku od svojih igara opravdavajući je piratstvom, a već koji tjedan nakon izlaska igre skida zaštitu preko patcha i ispričava se na korištenju takvog DRM-a. No priča se ponavlja sa svakim novim naslovom i Ubisoft i dalje nastavlja implementirati navedeni DRM i onda se ispričavati zbog toga.

 

 

S nadolazećim Ghost Recon: Future Soldierom takvih problema uopće neće biti, i to zbog toga što je Ubisoft odlučio potpuno odustati od verzije za PC. Kaže – zbog piratstva.

 

'Kada smo započeli s radom na Ghost Recon Onlineu, razmišljali smo i o Future Soldieru; namjeravali smo igru jednostavno portati na PC bez previše dorade jer znamo da će 95 posto igrača igrati piratsku, a ne originalnu verziju. Zbog toga smo ipak odustali od verzije za PC', izjavio je Sébastien Arnoult.

 

Ghost Recon Online bit će potpuno besplatni online FPS bez DRM zaštite, no pitanje je koliko takav usputni naslov može popuniti prazninu nedolaskom Future Soldiera na PC.

 

Palac dolje za Ubisoft iako mu argumenti nisu nelogični.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije