http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ANGAŽIRAN PEOPLE CAN FLY?

U planu još jedna trilogija Gears of War?

Gears of war 3
Iako iz Epic Gamesa tvrde da je Gears of War 3 bio posljednja igra u serijalu, pojavile su se glasine koje tvrde suprotno

Studio People Can Fly zadužen je za razvoj još jedne trilogije Gears of War – glasina je koju donosi američko izdanje službenog magazina Xboxa. Podsjetimo, radi se o studiju koji je zaslužan za opaki Bulletstorm, a navodno bi trilogija Gears of War zapravo trebala biti prequel objavljenoj trilogiji Epic Gamesa.

 

People Can Fly već ima iskustva s franšizom Gears of War jer je upravo taj studio radio na verziji za PC prve igre, a informacija o angažmanu na GoW-u logična je zbog dvije stvari: prvo, Epic Games završio je rad na izvorno planiranoj trilogiji te se najvjerojatnije želi posvetiti novim naslovima i drugo – unatoč brojnim pozitivnim kritikama, Bulletstorm nije zaradio gotovo ništa te se nastavak čini malo vjerojatnim.

 

Daljnje informacije koje će potvrditi ili opovrgnuti ove glasine očekujemo u narednim danima.

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije