http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STARO ZA NOVO

DICE ponovno oživio 'Gulf of Oman' mapu za BF3

Battlefield 3
Kao što je i obećano, DICE nastavlja prerađivati stare mape i stavljati ih u novo ruho Frostbite 2.0 enginea

Nekoliko tjedana nakon izlaska Battlefielda 3 ponovno imamo priliku vidjeti potpuno novi Battlefield 3 trailer i to prilikom objave nove Battlefield 3 mape koja se po prvi puta zapravo pojavila u BF2, no sada je dorađena i vizualno prilagođena Frostbite 2.0 engineu.

 

Očekivano, mapa izgleda impresivno;

 

 

'Gulf of Oman' mapa biti će dio 'Back to Karkland' ekspanzije koja će se na tržištu pojaviti sljedećega mjeseca. 

Inače, Battlefield 3 dosad je prodan u gotovo 7 milijuna primjeraka ne računajući pritom digitalnu kupovinu. Za PC platformu prodano je 717.000 primjeraka, za PlayStation 3 2.42 milijuna te za Xbox 360 3.33 milijuna primjeraka.

 

Također, igra je prije nekoliko dana i službeno zabranjena u Iranu i to nakon reakcije samih igrača koji su od DICE-a i EA zatražili ispriku zbog sadržaja uvredljivih za tu zemlju.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije