http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJBOLJA IDEJA IKAD!

Novi hit iz Engleske: pisoar gaming

Igra za pisoar
Nakon uvođenja ovakvog izuma sigurni smo kako će svi gameri srljati u WC-e

Konačno, konačno možemo mokrenjem kontrolirati likove u video igrama. Dobro, ne mi...englezi. Naime, domišljati vlasnik kafića u svoje zahode instalirao je videoigre namijenjene osobama sa kapacitetom mjehura iznad deset litara. Usmjeravanjem mlaza na određeni dio pisoara igrač kontrolira likove koji se nalaze na ekranu iznad "kontrolera".

 

Sjajno, zar ne?

 


Ovo, dakako, u idealnim okolnostima služi kao maštoviti kontroler. Međutim, nakon desetak piva presječenih žesticama, pokušaj kontroliranja likova mogao bi lako rezultirati preljevanjem sadržaja preko ruba kontrolera. Ovo bi, vjerujemo, oduševilo korisnika, kao i razbjesnilo igrača koji stoji pored njega, kao i spremačicu koja bi svako jutro imala priliku sanirati još jednu poplavu prouzrokovanu prošlonoćnim "žestokim gamingom".

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije