http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GROM I PAKAO

Garriott: 'Konzole su osuđene na propast!'

Jedna od legendi gaminga, čuveni producent Ultima serijala progovorio je o modernom gamingu u nedavnom intervjuu

Richard Garriott, također poznat kao Lord British i kreator fantastičnog Ultima serijala u nedavnom je intervjuu dao svoje mišljenje u velikim kompanijama i njihovim igraćim platformama. Konkretno, on smatra kako će s vremenom prijenosni uređaji kao i društveni gaming doslovno samljeti konzole.

 

Uvod osme Ultime...

 

Što je najbolje od svega, čovjek je do neke mjere i u pravu. Prijenosne konzole su pod velikim udarom Android i iOS platformi, konkurencija jeftinih "pick me up" igara je sve veća, a masivnost i isplativost kupnje dediciranih konzola u zadnje vrijeme ima manji utjecaj na "novi val" gamera. Koji uglavnom, budimo reali, puše casual gaming više od njegove hardcore varijante. No ne uzmajte naše mišljenje kao finalni testament čovjekovih svjetonazora. Pročitajte intervju i donesite zaključak sami.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije