http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BLACK FRIDAY GROZNICA

Protekli tjedan najuspješniji u povijesti Xboxa 360

xbox360_kontroler
Protekloga tjedna samo u SAD-u prodano je gotovo milijun primjeraka Xbox 360 konzole, objavljeno je iz Microsofta

Do kraja rujna ove godine Xbox 360 konzola prodana je u  57,6 milijuna primjeraka, a ta brojka značajno je povećana prošloga tjedna. Naime, Microsoft je uoči takozvanog 'Black Friday'-ja uspio u samo 24 sata prodati čak 800.000 konzola na teritoriju SAD-a, što je dovelo da čak 960.000 prodanih primjeraka tijekom cijelog prošloga tjedna.

 

'Black Friday' je u SAD-u svojevrsni konzumeristički blagdan kada je vrlo veliki dio tehničke i ostale robe na suludo velikim popustima. Osim što je Xbox 360 na taj način ostvario svoj najbolji prodajni rezultat od svog izlaska krajem 2005. godine, Microsoft je zabilježio i prodaju od 750.000 Kinect kontrolera u istom razdoblju.

 

Svoje 'Black Friday' rezultate objavio je i Nintendo koji je u 24 sata uspio prodati čak 500.00 primjeraka Wii konzole, 900.000 primjeraka Nintendo DS konzole kroz cijeli tjedan  te porast od 325% u prodaji Nintendo 3DS konzole.

 

Sony nažalost još nije objavio svoje rezultate.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije