http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OD AUTORA FALLOUT:NEW VEGASA

U pripremi South Park RPG!

South-Park
Obsidian Entertainment i THQ iznenadili su objavom da u suradnji s autorima serijala rade na South Park RPG-u!

Svaki put kada Obsidian Entertainment najavi neku novu igri, čovjeka mora prožeti neki čudan osjećaj. Osjećaj da bi igra mogla biti odlična – ali vjerojatno neće. Posljednja Obsidianova igra – Dungeon Siege 3 – bila je, u najmanju ruku – katastrofalna. Fallout: New Vegas bio je odličan, ali ispunjen brojnim tehničkim problemima, baš kao i Alpha Protocol koji je na papiru izgledao odlično, čak i inovativno. Malo je reći da je doživljaj igranja bio sasvim suprotan.

 

Informacija o South Park igri stigla je iznenada, a osim imena razvojnog studija, izdavača (THQ) i žanra ne zna se gotovo ništa. Na scenariju rade kreatori serijala Trey Parker i Matt Stone i to je otprilike to.

 

South Park RPG u razvoju je za PC, PlayStation 3 i Xbox 360.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije