http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BACK TO KARKAND

Prvi DLC za Battlefield 3 već sljedeći tjedan!

BF3_BTK_01
'Back to Karkand' na tržištu će se pojaviti već sljedećega tjedna, a prvi će ga moći zaigrati vlasnici PlayStationa 3

'Back to Karkand' ime je prvog DLC-a za Battlefield 3 koji je najavljen čak i prije izlaska same igre. Iz EA je pak objavljeno da će se 'Karkand' na tržištu pojaviti već sljedećega tjedna, no samo na PlayStation Networku. To se poklapa i s ranijim najavama DICE-a prema kojima bi se DLC na PC i Xbox 360 platformama trebao pojaviti tjedan dana nakon lansiranja na PSN-u.

 

Za sve vlasnike Limited Editiona Battlefielda 3 'Back to Karkand' će biti potpuno besplatan dok će sve ostale na PSN-u stajati 14.99 američkih dolara ili 1200 Microsoft bodova na Xbox Live-u.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije