http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KAD SHEPARD ZAŠAMARA

Poboljšana borba u Mass Effectu 3

masseffect3
U najnovijem razvojnom video dnevniku ekipa iz BioWarea objašnjava na koji će način borba u posljednjem dijelu trilogije biti drugačija i poboljšana u odnosu na prethodnike

Kada se 2007. godine pojavio na tržištu, Mass Effect bio je ravnomjerna mješavina RPG-a i pucačine iz trećega lica. U drugom dijelu ravnoteža je poremećena, a BioWare je izdao igru koja je sada još više težila akciji. No, nitko se nije žalio, jer igra je bila i ostala – izvrsna. Izvrstan bi trebao biti i nadolazeći Mass Effect 3 iako će on još više stremiti akcijskom pristupu.

 

Povodom toga BioWare nam je kroz još jedan razvojni video dnevnik odlučio prezentirati borbu u Mass Effectu 3;

 

 

Ono što prvo pada u oko svakako su dva elementa koja su, recimo to tako – preuzeta iz dva recenta naslova. Prvo, tu je turret koji će moći koristiti engineer klasa, a koji smo nedavno mogli koristiti u Rageu te novi power pod imenom 'Nova' koji udarcem jedne ruke u tlo odbacuje sve obližnje protivnike. Izvor? Deus Ex: Human Revolution. Ne kažemo da netko nekoga kopira, samo primjećujemo.

 

Mass Effect 3 na tržištu će se pojaviti početkom ožujka sljedeće godine i to za PC, PS3 i Xbox 360 platforme.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije