http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TIMELAPSE

Zapanjujuća ljepota Skyrima

skyrim
Sigurni smo da ste se već naslušali o grafičkoj (ne)impresivnosti novog The Elder Scrollsa, a kako nam je taj aspekt Skyrima odlučio prikazati profesionalni fotograf iz SAD-a, provjerite u nastavku

The Elder Scrolls V: Skyrim jedna je od najljepših igara u povijesti gaminga. Pri tome ne mislimo nužno da je među grafički najnaprednijima nego da je jednostavno savršen sklad grafičke ljepote i izvrsnog dizajna. Naime, upravo je to kombinacija koja pojedinim naslovima često jamči dugotrajnu grafičku ljepotu.

 

Uzmite za primjer Morrowind koji se na tržištu našao sada već davne 2002. godine, a zbog fenomenalnog dizajna i dan danas izgleda jako dobro. Dapače, uz neke modove izgleda i fantastično. Takva sudbina najvjerojatnije čeka i Skyrim.

 

To je odlučio prikazati i profesionalni fotograf iz Chicaga Tom Harris koji je pomoću nizova screenshotova iz igre napravio 'timelapse' video:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije