http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PS3 ESKLUZIVA

Prvi teaser za The Last of Us

tlou
Sony je objavio prvi video teaser za ekskluzivu za PlayStation 3 koja će biti službeno najavljena na skorašnjem eventu Spike VGA

The Last of Us ime je ekskluzive za PlayStation 3 koja će biti predstavljena na nadolazećem događaju Spike Video Game Awards koji se održava ove subote – 10. prosinca. O igri se zasad ne zna baš ništa, čak ni tko radi na njenom razvoju, no može se zaključiti da razvoj traje već veći broj godina. Naime, YouTube kanal na kojem je objavljen video kreiran je još 2006. godine.

 

Sudeći prema traileru, čeka nas igra postapokaliptične tematike, iako se prizori koje vidimo u njemu mogu vidjeti svakodnevno na vijestima:

 

 

Podsjećamo, na istom će eventu biti predstavljen i potpuno novi, zasad još nepoznat, BioWareov projekt.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije