http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SLUŽBENO ILI NESLUŽBENO?

Otkriven datum izlaska Diabla 3

diablo 3
Iako ne direktno iz Blizzarda, danas je vjerojatno otkriven datum izlaska jednog od najpopularnijih akcijskih RPG-ova svih vremena

Da, možda navlačimo vijest i nismo baš na ti s konkretnim činjenicama, no nedavno smo neizravno otkrili datum izlaska Blizzardovog Diabla 3. Kako? Pa, preko dućana Target.com gdje je igra najavljena za izlazak početkom iduće godine. Točnije, 7. veljače. Zanimljivo je kako sami autori do danas nisu konkretizirali točan datum izlaska naslova. Upravo zbog toga, naime, nismo spremni u potpunosti stati iza datuma objavljenog na gore spomenutoj stranici.

 

Epski Monk gameplay!

 

 

Svejedno, svaka glasina vezana uz izlazak ovog potencijalnog megahita je više nego dobrodošla. Uostalom, sama igra bila je u više navrata odgađana, pa vjerujemo da bilo koji oblik 'okvirne' najave datuma izlaska ne može polučiti ničim drugim nego oduševljenjem. Kažemo, funkcionira za nas, pa zašto ne bi i za ostatak ovdašnjeg gejmerskog puka.

 

Malo Demon Hunter gameplaya...:)

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije