http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CO-OP ONLY

Novi trailer za The Darkness 2 multiplayer

thedarkness2
2K Games je objavio novi trailer za The Darkness 2 multiplayer koji će se moći igrati samo u obliku co-opa

The Darkness 2 na tržištu će se pojaviti u veljači sljedeće godine na platformama PC, PS3 i Xbox 360. Radi se o FPS-u horor tematike koji se ističe mogućnošću korištenja dva oružja istovremeno, što je prezentirano i u potpuno novom traileru koji nam predstavlja multiplayer.

 

 

Multiplayer komponenta moći će se igrati isključivo kao co-op, što će sigurno razveseliti mnogobrojne obožavatelje franšize Left 4 Dead, a trailer nam na interesantan način predstavlja četiri potpuno nova lika te njihove osobitosti i mogućnosti.

 

Na igri radi Digital Extremes, studio zaslužan za igre poput BioShocka 2, Bioshocka za PS3, Homefronta za PC, Unreal Tournamenta 2003, Unreal Tournamenta 2004...

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije