http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

EGIPAT

Novi trailer za MMO The Secret World

tsw
EA i Funcom su objavili najnoviji trailer kojim promoviraju svoj nadolazeći MMO pod imenom The Secret World

Osim The Old Republic koji će na tržištu biti vrlo brzo, EA u rukavu ima još jedan MMO – The Secret World. Funcom, razvojni studio zadužen za razvoj igre, poznat je po MMO-ima Anarchy Online i Age of Conan te po franšizi The Longest Journey.

The Secret World bi se na tržištu trebao pojaviti u travnju 2012. godine, a najnoviji trailer koji su pripremili EA i Funcom prikazuje dio scenarija smješten u drevni Egipat nad koji se nadvilo nekakvo prokletstvo:

 

 

Radnja The Secret Worlda će biti smještena u sadašnjost, no i na nekoliko drevnih lokacija na koje će se stizati putovanjem kroz vrijeme.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije