http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK PROPALOG PROJEKTA

Napokon zaigrajte APB: Reloaded MMO, i to besplatno!

Sjećate se propalog projekta pod nazivom All Points Bulletin? Nakon što je igru preuzela druga tvrtka i uložila dodatna sredstva, igra je opet na tržištu, no ovaj puta potpuno besplatno

All Points Bulletin MMO na tržištu se pojavio sredinom 2010. godine i održao se tek 79 dana. Radi se stoga o jednoj od najkraćih i najgorih priča u MMO svijetu ikad. Izlasku igre prethodio je dugogodišnji razvoj, no kada se igra napokon i pojavila na tržištu, već u korijenu su je sasjekle loše kritike i vrlo slab odaziv pretplatnika. Projekt je potpuno ugašen, a nekoliko mjeseci kasnije preuzeo ga je GamersFirst koji je na igri nastavio raditi sve donedavno.

 

Novi, dorađeniji All Points Bulletin pod novim imenom 'APB: Reloaded' možete zaigrati već danas, i to tako da ga downloadate potpuno besplatno sa Steama. Svi oni koji to učine prije 19. prosinca na desetak će dana dobiti sve povlastice Premium accounta koji uključuje dodatna oružja, veću vrijednost in-game valute i veći XP.

 

Podsjećamo, u APB-u birate između dvije strane – Criminalsa (kriminalaca) i Enforcera (održavatelja reda), a o odabranoj strani ovisi kakvo ćete oružje i vozila moći koristiti, ali i kako lika prilagođavati svojim preferencijama.

 

Nadamo se da stvari ovaj puta izgledaju bolje i da će APB: Reloaded preživjeti još pokoju godinu.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije