http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RAZVOJNI STUDIO PRED GAŠENJEM

Ipak ima nade za S.T.A.L.K.E.R.2 ?

stalker
Je li GSC Game Studio zatvoren ili nije, i dalje ostaje nejasno

Krajem prošloga tjedna na našoj Facebook stranici ukratko smo prenijeli vijest o navodnom i iznenadnom zatvaranju studija GSC Game World, ekipe zaslužne za fantastični S.T.A.L.K.E.R. Vijest su objavili ukrajinski gaming portali, a s obzirom da iz GSC-a demanti nije stizao, smatralo se da je to gotova stvar.

 

S GSC Game Worldom definitivno nešto nije u redu, no možda ipak ima nade za S.T.A.L.K.E.R. 2, izvijestio je studio na službenom Twitter profilu. 'Ipak, ništa nije sigurno', zaključuju.

 

GSC Game World jedan je od prvih istočnoeuropskih studija koji su ušli među velika imena gaminga te utrli put igrama poput The Witchera i Metroa 2033, a unatoč često tehničkim nesavršenim naslovima ostaje za pohvalu njihova vjernost PC platfomi.

 

Daljnje novosti o sudbini GSC-a vrlo vjerojatno možemo očekivati u skorašnje vrijeme. Nadajmo se najboljemu.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije