http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO U EUROPI

Aion MMO postaje free-to-play

aion mmo
Aion će u veljači sljedeće godine postati potpuno besplatan za download i igranje, objavljeno je iz NCsofta

Age of Conan, Lord of the Rings, APB: Reloaded – sve su to MMO-i koji su u proteklih godinu dana zbog financijske neisplativosti i premalog broja pretplatnika prošli na model free-to-play. Sljedeći u nizu bit će Aion, MMO koji se na zapadnom tržištu našao 2009. godine, a u Južnoj Koreji i godinu ranije. Unatoč ogromnom hypeu igra je na zapadu naišla na hladan doček i nikada nije uspjela dostići popularnost kakvu uživa na azijskom tržištu.

 

Aion će besplatan postati u veljači 2012. godine, čime će potpuno besplatni biti i download igre i samo igranje. Ipak, neke stvari će se i dalje naplaćivati, a o detaljima toga možete saznati na službenim stranicama. Naime, određeni će status (Starter) uživati početnici, određeni (Veteran) bivši pretplatnici i, naravno, novi platiše pretplate Gold Pack.

 

U ostalim dijelovima svijeta igra neće biti besplatna, barem ne zasad.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije