http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POČETKOM 2012.

Alan Wake dolazi na PC!

Alan
Dvije godine nakon izlaska, Alan Wake moći će zaigrati i vlasnici PC-a

Alan Wake prvi put je najavljen još 2005. godine i trebao je biti PC ekskluziva. No, razvoj projekta odužio se na punih pet godina i igra je u međuvremenu postala Xbox 360 ekskluziva. Naravno, to je razočaralo mnoge vlasnike PC platforme koji su igru iščekivali godinama.

 

No njihovom čekanju sada je kraj. Remedy je naime i službeno objavio da Alan Wake početkom iduće godine napokon dolazi i na PC! Razvojni studio obećava izvrstan port s visokorazlučivim teksturama, a u igru će odmah biti implementirani i DLC materijali s Xboxa 360: The Signal i The Writer.

 

A kako nam se Alan Wake svidio kada se pojavio na tržištu, pogledajte u video recenziji GameReporta:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije