http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

3 PREMA 1

Skyrim – najbrže prodavana igra u povijesti Steama

tes
Najnoviji The Elder Scrolls najbrže je prodavana igra u povijesti Steama, objavljeno je iz Valvea

Valve, nažalost, ne objavljuje podatke o broju prodanih naslova na svojem servisu Steam koji je danas postao općeprihvaćen. U tome i je sve veći problem jer svjedoci smo pada prodaje PC naslova koja je onda i još dodatno (iako prividno) niža jer u statistike nisu uračunate digitalne kopije koje se prodaju na Steamu i drugim manje popularnim servisima.

 

Ipak, iz Valvea je upravo objavljeno da je recentni The Elder Scrolls V: Skyrim najbrže prodavana igra u povijesti Steama. Naravno, nisu željeli otkriti o kojoj se brojci radi i u kojem vremenskom okviru, no vjerujemo da brojke nisu male.

 

Bethesda Studios pak trlja ruke i nad prodajom fizičkih kopija; dosad je na tržište izbačeno desetak milijuna kopija igre, a predviđa se da bi do kraja ove godine prodaja trebala prijeći osam milijuna.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije