http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ENGLESKI RUKOPIS

Čudesni svjetovi nadolazećeg Devil May Cry

dmc
Novi DmC sadržavat će mnoge paralelne svjetove na kojima se najbolje vidi rukopis engleskog razvojnog studija Ninja Theory

Već u mnogo navrata pisali smo o nadolazećem naslovu Devil May Cry koji je nakon dugogodišnje tradicije preuzeo engleski razvojni studio Ninja Theory, ali i o kontroverzama koje je taj potez izazvao među mnogobrojnim obožavateljima. Bojazni ipak ne bi trebalo biti s obzirom na Enslaved, posljednji naslov engleskog studija koji je pokupio pozitivne ocjene kritike i publike, i to s razlogom. Svijetom i pričom kakvu je imao Enslaved može se pohvaliti vrlo malo igara. Nažalost, igra je prodana u tek nešto više od 800.000 primjeraka, zbog čega je bilo kakav nastavak pod velikim upitnikom.

 

Ipak, sudeći prema posljednjim trailerima, Ninja Theory dio svog stila prenijet će upravo u novi DmC, a kako to izgleda, još jednom pogledajte u najnovijem traileru:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije