http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'ODBIJENA KLASIFIKACIJA'

Syndicate i prije izlaska zabranjen u Australiji

SYNDICATE_Key_Art
Australija je već dug niz godina poznata po zabrani brojnih nasilnih igara, a iako se trenutno radi na zakonskoj regulativi koja bi dopustila prodaju takvih igara odrasloj populaciji, crveno svjetlo dobio je i nadolazeći remake legendarnog Syndicatea

Dobar dio igara koje se sasvim normalno mogu kupiti i konzumirati diljem svijeta u Australiji je potpuno zabranjen. Radi se o nasilnim igrama koje prikazuju brutalno nasilje poput serijala Grand Theft Auto koji je nemoguće kupiti u toj zemlji. Ipak, zakonodavci su nedavno shvatili da je zakonska regulativa puna propusta i da nema smisla punoljetnim osobama zabranjivati nasilni sadržaj.

 

Iako se na na novom zakonu trenutno radi, na snazi je još uvijek stari prema kojemu je već sada nadolazećem Syndicateu zabranjena prodaja. Točnije, igri je 'odbijena klasifikacija', što u teoriji nije isto zabrani, no rezultat je isti. S obzirom da ne može proći klasifikaciju, ne može ni u prodaju.

 

Podsjećamo, Syndicate je remake istoimenog izometrijskog taktičkog shootera iz 1993. godine na kojemu radi Starbreeze Studios, ekipa zaslužna za odlični The Chronicles of Riddick. Igra bi se na tržištu trebala pojaviti krajem veljače sljedeće godine na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije