http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POBOLJŠANA BORBA

Novi trailer za Prototype 2

prototype 2
U najnovijem traileru članovi razvojnog studija objašnjavaju kako je borba u Prototypeu 2 poboljšana u odnosu na original

Prototype 2 na tržištu bi se trebao pojaviti krajem travnja sljedeće godine za platforme PC, PS3 i Xbox 360, gotovo tri godine nakon originala koji je naišao na pozitivan odaziv publike i kritike, iako je imao brojnih problema. Upravo time bavi se najnoviji trailer Prototype 2 u kojemu ekipa razvojnog studija Radical Entertainment objašnjava kako su u nastavku ispravili nedostatke originala:

 

 

Ken Rosman, voditelj Radicala, nedavno je za službeni PlayStation Magazine otkrio da protagonist Prototypea 2 James Heller izvorno nije bio tamnoput: 'Započeli smo s likom koji je bio kombinacija Hugha Jackmana i Clinta Eastwooda i završili s likom koji je nevjerojatno nalikovao na Jamesa Marsdena, tako da smo odustali od toga.' Naravno, mnogi su i ovu rečenicu shvatili na pogrešan način i Rosmana brzopotezno optužili za rasizam, no bjelodano je jasno da svaki razvojni tim prolazi dugi put do odabira idealnog protagonista. Tako je i Radical došao do J. Hellera.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije