http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POKUŠAJ BR. 2

Upoznajte protagoniste Final Fantasyja XIII-2

final-fantasy-xiii-2-20110908100156333
Square Enix je objavio trailer kojim nas upoznaje s protagonistima nadolazećeg nastavka Final Fantasyja XIII

Final Fantasy XIII-2 izravni je nastavak Final Fantasyja XIII koji se na tržištu pojavio 2009. godine. Ovaj RPG naišao je na umjereni odjek i kritike zbog stroge linearnosti gameplaya, a Square Enix na njih je odgovorio objašnjenjem da su recenzije bile negativne zbog toga jer su recenzenti na igru gledali iz zapadnjačke perspektive. Istočnjaci, kao, open-world mehaniku ne cijene kao zapadnjaci pa je njima igra bila zadovoljavajuća.

 

Bilo kako bilo, Square će pomoću XIII-2 pokušati vratiti povjerenje obožavatelja franšize, a igra bi se na europskom tržištu trebala pojaviti 3. veljače sljedeće godine. Igra je doduše već ugledala svjetlo dana u Japanu prije nekoliko dana – 15. prosinca. 

 

Kroz najnoviji trailer Square Enix je odlučio predstaviti protagoniste XIII-2:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije