http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Novost na Playtoyu

Crno Bijele liste u Belotu

Belot
Datum objave:
22.12.2011 10:43
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu

Poštovani igrači Playtoya, u Belot su nedavno ubačene tzv. crno-bijele liste. O čemu je riječ? O novoj funkcionalnosti koja bi igranje vaše omiljene igre trebala učiniti još ugodnijim.

 

U gornjem desnom kutu ekrana nalaze se dvije ikonica, crna i bijela. Klikom na odgovarajuću ikonicu, započinjete sa kreiranjem odgovarajuće liste.

 

1.) CRNA LISTA

Na ovu listu dodajete nadimke igrača s kojima više ne želite igrati. Igrači koji se nalaze na ovoj listi NE MOGU ući u partiju multiplayer igre koju ste VI započeli. Dakle, na ovaj ćete način izbjeći igranje sa igračima koji vam stvaraju bilo kakve probleme (vrijeđanje, neugodno ponašanje itd.).

 

1.) BIJELA LISTA

Na ovu listu dodajete nadimke igrača koji su vas se pozitivno dojmili. Prilikom dolaska igrača u partiju koju ste vi započeli, pojaviti će vam se obavijest o dolasku tog igrača u partiju i komentar koji ste o njemu upisali.

 

Napominjemo da je na svaku listu moguće staviti maksimalno dvadeset igrača. Također, igrače sa liste možete i brisati jednostavnim klikom na ikonicu uz njihov nadimak.

 

Nadamo se da će vam se svidjeti ove promjene i očekujemo vaše komentare. Lijep pozdrav!

Igru Belot možete zaigrati klikom ovdje.

Zaigrajte i ostale popularne igre na playtoyu:

Remi
Šnaps
Preferans
Biljar
Jambalaja
Čovječe ne ljuti se
Neboder
Šah
Sudoku

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije