http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VEĆ U SIJEČNJU

Otkriven datum izlaska prvog DLC-a za MW3

KA_MW3
Ekipa iz Infinity Warda otkrila je datum izlaska prvog DLC-a za nedavno izašli Call of Duty: Modern Warfare 3

Ekipa iz Activisiona proslavila je niz prodajnih i financijskih rekorda koje je srušio recentni Modern Warfare 3 i vrijeme je da se započne rad na prvim DLC materijalima. Prvi od njih moći će se downloadati već za mjesec dana – točnije 24. siječnja 2012. godine, objavljeno je iz Infinity Warda.

 

No, kao što to često biva, stvar nije onakva kakvom se čini na prvi pogled. Navedeni datum naime vrijedi samo za one koji su a) pretplatnici Call of Duty Elite usluge i b) vlasnici Xbox 360 konzole. Verzija za PS3 i PC također je u razvoju, no na tržištu će se pojaviti nešto kasnije.

 

Informacija je objavljena u Roll Callu, emisiji koju mogu gledati samo Premium pretplatnici Elite usluge, a na DLC-u, kao i na samoj igri i dalje rade čak tri studija: IW, Sledgehammer  Games i Raven Software.

 

Inače, pretplatnici Elite usluge u sljedećih će 20-ak mjeseci moći uživati u čak 20-ak DLC materijala koji će izlaziti jednom mjesečno. Naravno, kao što je to uvijek slučaj s Activisionom – taj užitak biti će dobrano naplaćen.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije