http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BOŽIĆNA AKCIJA

Do Battlefielda 3 u pola cijene!

Battlefield 3
EA-ov digitalni servis Origin kroz božićni vikend će igračima ponuditi da Battlefield 3 kupe za samo 50% uobičajene cijene

O Battlefieldu 3 pisali smo gotovo cijelu godinu, kako prije, tako i nakon njegova izlaska. Iako je na kraju ponudio vrlo prosječnu singleplayer kampanju činjenica je da se radi o jednom od najboljih multiplayer iskustava ove godine. Potvrdili su to i PC igrači koji su igru kupili u čak milijun primjeraka, dok je konkurentni MW3 prodan u tek nešto više od 600.000 primjeraka. Jasno, brojke prodaje na konzolama višestruko su više i idu u korist MW3.

 

Ako imate dovoljno snažno računalo da osjetite sve čari Battlefielda 3 a igra vam je dosad bila preskupa, ovaj vikend prava je prilika da je se ipak dokopate i to s čak 50% sniženja. Naime, EA će kroz svoj digitalni Origin servis kroz ovaj vikend ponuditi igru po cijeni od samo 20£ (cca. 178kn) dok je regularna cijena na Originu 40£ (cca. 356kn).

 

Ovo je zasigurno najbolja ponuda za igru koju ćete dobiti u bliskoj budućnosti i bilo bi šteta propustiti je, posebice ako ste obožavatelj žanra ili BF franšize.

 

 

Također, EA će kroz isto razdoblje imati i akciju 'kupi dvije ili više igre i ostvari pravo na 50% popusta'. U akciju će biti uključeni Crysis 2, Alice: Madness Returns, Need for Speed: The Run, Sims 3, FIFA 12, Battlefield 3, Mass Effect 2 Digital Deluxe i Dragon Age 2. Dakle, kupite li dvije ili više igara s popusta one će vas na kraju stajati tek 50% punog iznosa.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije