http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DR. ZOIDBERG NAPADA SKYRIM

Smiješna strana Skyrimovih modova

toon_Wallpapers_Zoidberg_by_Kikechan
Domišljati modder napravio je zanimljiv dodatak za megapopularni Skyrim

Dosta vam je poboljšanja tekstura u Skyrimu? Dosta vam je prepravljenih PC sučelja pomoću kojih igra postaje podnošljiva PC gejmeru? Onda je vrijeme za najbolji mod svih vremena. Zoidberg mudcrab mod omogućuje vam da sve mudcrabove u Skyrimu pretvorite u čuvenog vanzemaljca iz Futurame.

 

Tomu da su rezultati presmiješni, svjedoči i priloženi filmić u kojem se demonstrira sva šarolikost ovog neizostavnog Skyrimovog dodatka. Jedini problem ovdje je što bi nam bilo žao udariti starog Zoidberga, za razliku od lika u klipu koji ga nemilosrdno mlati šakama do iznemoglosti. Modifikaciju za pretvaranje Skyrimovih rakova u Zoidberge možete pronaći ovdje.

 

Hello, friends!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije