http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KUKU TE LELE SI GI NAMI

Vita podbacila u Japanu

Playstation-Vita
Novoizašlu Vitu zadesio je relativno slab početak prodaje

Ma znate kako je to. Božić, praznici, povećana potrošnja i slične pikanterije. Ovakvo razdoblje bi, vjerujemo, trebalo biti jako povoljno za izdavanje novih igraćih platformi. Konkretno PS Vite u Japanu. Međutim, ne cveta cveće ni u naše preduzeće. Naime, nakon više od četrnaest dana na tržištu, nova Sonyjeva prijenosna konzola trpi nevjerojatno lošu prodaju. Dobro, nije da je baš TOLIKO grozna, no i dalje je bolno gledati kako konzolu Nintendov posrnuli 3DS premašuje u prodaji za čak šest puta.

 

Ruku na srce, Sony vjerojatno ne kuka nad ovime s obzirom da očekuje dugoročni napredak prodaje paralelno s otvaranjem tržišta u EU i SAD-u. Bilo kako bilo, nama se ovakva situacija ne čini baš dobroćudnom. Prijenosne konzole općenito nisu hit u zadnje vrijeme (posebice zbog nove generacije smartphonea) - što znači da će sudbina ove konzole ovisiti o iznimno jakim launch naslovima. Mi samo držimo fige da im sve uspije. Konzola ima potencijala, pa smatramo kako bi bila šteta da potpuno podbaci.

 

Čuveni trailer...

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije