http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TKO BI REKAO

Star Wars: The Old Republic privukao preko milijun igrača

star wars: old republic
Datum objave:
30.12.2011 11:33
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Igrači koji igraju najnoviji Eletronic Artsov MMORPG naslov raspodijelili su se u relativno jednakom omjeru kada je riječ o suparničkim stranama. U brojkama bi to glasilo 850.000 naprema 810.000 u koristi Dark Sidea
Prema dosad napravljenim analizama, predviđa se kako je broj pretplatnika igre Star Wars: The Old Republic dostigao 1,5 milijuna. Proizvođač je ovog tjedna otkrio kako se više od milijun igrača okušalo u igranju igre Star Wars: The Old Republic ovih blagdana, potvrđujući tvrdnje kako je ovaj Biowareov MMORPG naslov prikupio najviše pretplatnika u najkraćem vremenu od svih MMO naslova u povijesti franšize.   

EA je ponudio i još nekoliko zanimljivih podataka u vezi s ovom igrom, pa je tako ukupno vrijeme koje su igrači proveli uz ovaj naslov dostiglo 5,5 milijuna sati. Osim broja sati, EA je otkrio kako je beta verzija igre privukla čak dva milijuna igrača te kako će igra biti profitabilna ako do veljače iduće godine bude dostigla brojku od 500.000 pretplatnika.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije