http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LJUBAV PREMA RETRU

Fan napravio nastavak Super Marija 64

new super mario bros wii nintendo
Umjesto da čeka na nastavak čuvene igre N64, fan je odlučio uzeti stvar u svoje ruke

Ljubav prema gejmingu iskazuje se na različite načine. Neki igrači zaluđeno brane svoju omiljenu franšizu ili konzolu, dok drugi sa žarom u očima opisuju igre koje su izašle prije preko dvanaest godina. Jedan od fanova koji pripadaju u ovu drugu skupinu odlučio je svoju ljubav prema Super Mariju 64 uobličiti u izradu nastavka igre.

 

 

 

Foršpan za Super Mario Star Road

 

 

Da, vjerovali ili ne, korisnik Youtubea Skelus napravio je čitavu igru s preko 30 novih nivoa. Doduše, da biste je pokrenuli, morat ćete imati emulacijski softver. Međutim, uvjereni smo da to neće biti problem pravim fanovima. Prema komentarima, čini se da autor u skoroj budućnosti planira napraviti i nastavak Ocarnie of Timea, čuvenog predstavnika franšize Zelda.

 

 

 

Aaaaa yeeeeah...

 

 

Super Mario Star Road moguće je downloadati ovdje.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije