http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NO, U ČIJU KORIST?

Završena pravna bitka oko Fallout MMO-a

Bitka između Interplaya i Bethesde oko prava na Fallout MMO napokon je završena

Još od kada je Bethesda prije nekoliko godina otkupila dio prava na Fallout ime vodi se i pravna bitka između Bethesde i Interplaya oko prava na MMO smješten u Fallout svijet. Interplay tvrdi da je i nakon prodaje dijela prava Bethesdi zadržao pravo na MMO, dok Bethesda tvrdi da ona ima prava na izradu MMO-a smještenog u Fallout svijet.

 

Danas je pak višegodišnja pravna bitka napokon i završena, javlja Duck & Cover, stranica posvećena obožavateljima Fallouta. Ipak, i dalje nije poznato u čiju je korist donesena odluka, a Bethesda i Interplay će navodno sve razotkriti do kraja ovoga mjeseca.

 

Za one manje upućene ili jednostavno mlađe, Interplay je kuća zaslužna za početak ne samo Fallout, već i brojnih drugih kultnih naslova i franšiza. Danas pak nema ni približno veliki ugled pa možemo pretpostaviti da su se Interplay i Bethesda nagodili u korist Bethesde u zamjenu da određenu količinu novca, no najbolje je ipak pričekati službenu potvrdu cijelog slučaja.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije