http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MALI VIRTUALNI SHOPPING

Kupio virtualni mač za 16.000 dolara

Age of Wulin
Veliki fan nove borilačke MMO igre odlučio je 'investirati' u virtualni predmet...

Mislite li da ste lagano uneravnoteženi kada trošite novac na pretplatu World of Warcrafta ili kada kupite skin na League of Legendsu? Dragi moji, vi pojma nemate. Ako želite vidjeti koliko daleko trošenje novca na videoigre može ići, ne trebate tražiti dalje od 'svima nam normalne' Kine. Tamo je, konkretno, jedan mladi gospodin potrošio 86.400 kuna (prema prosječnom tečaju) na jedan jedini predmet u videoigri. Koja još nije ni izašla!

 

Snail Games

Sretnik...

 

 

Age of Wulin nadolazeća je borilačka RPG MMO igra smještena u drevnu Kinu. Osim što izgleda dosta dobro, ne vidimo pravi razlog zbog kojeg bi netko utrvio toliko novca na ekskluzivne predmete koji bi se trebali u njoj pojaviti. Igra u Kini ulazi u javno beta testiranje negdje na proljeće ove godine. EU i US verzije u svoja zasebna beta testiranja trebale bi krenuti neposredno nakon toga.

 

Age of Wulin

 

 

Nego, vratimo se mi na temu. Snail Games, tvrtka iza Age of Wulin, organizirali su javnu dražbu za specijalne in-game predmete. Najviše novca pobrao je spomenuti mač sa 16.000, a Lordly Spear i Hook of Departure prošli su sa 'skromnih' 2.500 i 1.600 dolara. Fora je, recimo, stati na trenutak i zaključiti kako svaki od tih predmeta 'košta' više od nekoliko prosječnih hrvatskih plaća. Uzmite to u obzir prije nego što kupnju virtualnih sjeckalica nazovete 'normalnim potezom'.

 

 

Malo gameplaya... da promijenimo temu

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije