http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CO-OP

Novi trailer za Syndicate

Starbreeze Studios objavio je još jedan u nizu trailera za svoj nadolazeći FPS koji će se na tržištu naći već sljedećeg mjeseca

Starbreeze Studios, ekipa najpoznatija po fenomenalnom 'The Chronicles of Riddick', na scenu se vraća s remakeom Syndicatea, izometrijske 'turn-based' strategije iz 1993. godine. Novi Syndicate ipak će biti futuristički cyberpunk FPS koji mnoge već sada podsjeća na Human Revolution i MindJack.

 

Radnja igre smještena je u blisku budućnost u kojoj svijetom koji više nije podijeljen na nacionalne države, već na korporacije i tzv. sindikate koji se bore za prevlast. Na spomen FPS-a mnogi obožavatelji originala bili su prilično razočarani, no Starbreeze i EA obećavaju remake dostojan originala, a u najnovijem traileru najavljuju i čak devet misija u potpunosti prenesenih iz originala.

 

 

Najnoviji co-op trailer upoznaje nas s likovima iz multiplayera, kao i nekim detaljima FPS-a koji će se na tržištu pojaviti 24. veljače ove godine, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije