http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ARMOR I PLJUCA

Pogodnosti prednarudžbe Mass Effecta 3

U najnovijem traileru BioWare nas upoznaje s oružjem i armorom koje ćete dobiti uz igru ako je kupite je prije izlaska na tržište

U posljednjih nekoliko godina izdavači igara sve češće uz igru stavljaju i različite dodatne pogodnosti kako bi naveli igrače da igru kupe čak i prije no što se pojavi na tržištu. Dapače, stvari danas idu toliko daleko da se te 'dodatne pogodnosti' razlikuju od trgovine do trgovine, ovisno gdje igru naručite.

 

To, naravno, veseli one najzagriženije koji će igru kupiti odmah ili je već jesu, no i ljuti one koji planiraju kupiti igru kada stigne na tržište i malo joj padne cijena. Naime, različiti itemi, armori i oružje koje dobijete ako igru naručite ranije najčešće su potpuno jedinstveni i nemoguće ih je sakupiti regularno, igranjem. 'I što sad, u čemu je problem?!' – sigurno će se zapitati mnogi. Pa problem je ukratko u tome što svojim trećim nastavkom Mass Effect dobiva i multiplayer komponentu tj. co-op gdje će oprema često biti od presudne važnosti.

 

Unatoč svemu, pouzdamo se u BioWare i vjerujemo da igrače koji igru kupe nakon njezina izlaska neće zakinuti ni u jednom pogledu, no s druge strane, ako 'dodatne pogodnosti' prednaručene verzije ne čine razliku – ne zakidaju li se njezini kupci?

 

Stvari bi bile mnogo jednostavnije kad bi izdavači jednostavno na prednarudžbe dali određeni postotak popusta na igru ili pravo na jedan besplatan DLC i problem riješen.

 

No ipak, ako želite saznati što vas čeka ako se odlučite za kupnju Mass Effecta 3 prije njegova izlaska, provjerite u najnovijem traileru.

 

 

Jedna od najiščekivanijih igara ove godine na tržištu će se pojaviti 9. ožujka 2012. i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije