http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI PRODAJNI MODEL

Microsoft Flight skoro besplatan

Nadolazeći Microsoft Flight koji je duhovni nasljednik 'Micrososft Flight Simulatora' bit će skoro besplatan, potvrđeno je iz Microsofta

Od posljednjeg Microsoft Flight Simulatora prošlo je punih pet godina, a franšiza se ove godine ponovno vraća na scenu i to pod nešto kraćim imenom, bez onoga 'Simulator' u nazivu. To ipak ne znači da Microsoft Flight više neće biti simulacija, dapače, on će u potpunosti ostati vjeran konceptu po kojem je poznat već praktički desetljećima.

 

Osim što mijenja naziv, Microsoft će na Flightu isprobati i novi model prodaje igre. Naime, osnovna igra biti će potpuno besplatna i prema izvješću iz Microsofta – 'igraču će pružiti sate i sate gameplayja na Big Island Of Hawaii'. Ako usto igrač otvori i besplatni profil na servisu Windows Games LIVE, osnovnom paketu bit će pridodane dodatne misije, teritoriji, avioni i pilotski online profil.

 

Za sve daljnje sadržaje igrači će, naravno, morati odriješiti kesu. Na prvi pogled, ovaj sistem se čini sasvim u redu s obzirom na to da se igraču dopušta da igru isproba besplatno i onda u nju ulaže po želji. Kako će to izgledati u praksi, tek ćemo vidjeti, iako nam spomen Windows Games LIVE servisa nikada ne ulijeva previše povjerenja, a on će najvjerojatnije biti obavezan za multiplayer igranje iako u Microsoftu tvrde da istražuju i neke druge opcije.

 

Microsoft Flight na tržištu bi se trebao pojaviti u proljeće ove godine i to samo na PC platformi, kao što to i priliči jednom hardcore simulatoru.

 

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije