http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UBISOFT QUEBEC

Autori Assassin's Creeda rade na MMO-u

Ubisoft Quebec, studio koji je djelomično prodonio razvoju Brotherhooda i Revelationsa iz franšize Assassin's Creed najvjerojatnije radi na razvoju MMO igre

Ono što se nagađa već neko vrijeme uskoro bi moglo dobiti i službenu potvrdu. Naime, Ubisoft Quebec objavio je oglase za poslove koji uključuju rad na 'novom projektu AAA MMO'.

 

'Tražimo iskusne level dizajnere za kreaciju i nastanjivanje svijeta u novom projektu. Radno mjesto uključuje rad u multidisciplinarnom timu fokusiranom na kreaciju dugotrajnog iskustva igre od temelja te odgovornost za gradnju i nastanjivanje ogromnog svijeta.' – stoji u oglasu Ubisoft za posao.

 

Također, za rad na istom projektu Ubisoft traži i stručnjaka za Cloud Computing: 'Traži se stručnjak koji će biti zadužen za prilagodbu i optimizaciju suvremenih rendering sistema namijenjenih gamingu za Cloud.

 

S obzirom na prilično jasne namjere Ubisofta, u skorašnje vrijeme očekujemo i službenu potvrdu rada na projektu.

 

Sve o temi:
mmo
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije