http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SEKSI SOUL CALIBUR

Ivy pokazala draži za novu reklamu Soul Calibur V

Evo na kakav način Namco planira prodavati Soul Calibur 5

Dan kada Japanci dobivaju novi Soul Calibur (2. veljače) sve je bliži. Kako bi upriličili taj veliki dan te privukli čim veći broj fanova (starih i potencijalnih novih), Namco Bandai izbacili su uvod za igru, kao i par senzualnih reklama. Realno gledano, jedan od razloga zbog kojih svi vole gledati Soul Calibur su Taki, Ivy i Cassandra. Upravo zbog toga bilo je za očekivati kako će barem jedna od djevojaka biti u reklami novog nastavka.

 

Namco Bandai

Dva najveća argumenta za kupnju novog SC-a u Japanu

 

Međutim, način na koji je krenula kampanja indicira to da Namco izvlači teško naoružanje. Andriasang.com objavili su prvi 'plakat' za Soul Calibur u kojem se, među ostalim vide i Ivyine grudi. Budimo realni, sudeći prema demografiji na koju cilja (dječaci od 13 do 16 godina), reklama je pun pogodak. Još samo da i igra bude vrijedna sve silne fame koja se diže oko nje - bit ćemo najsretniji na svijetu. Soul Calibur 5 kod nas izlazi 3. veljače.

 

GDJE SU!?

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije