http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KINECT DOLAZI NA PC!

Xbox 360 i dalje ispred PlayStationa 3

xbox360_eksplozija
Iako su mnogi predviđali da bi PlayStation 3 po broju prodanih primjeraka do nedavnih blagdana mogao dostići Xbox 360, to se ipak, čini se, nije dogodilo

Microsoft je jučer objavio da je Xbox 360 dostigao broj od 66 milijuna prodanih primjeraka. Uz to, Microsoft je uspio prodati 18 milijuna Kinecta, a mreža Xbox Live trenutno broji nešto više od 40 milijuna pretplatnika.

 

Što se Sonyja tiče, posljednji podaci potječu iz rujna 2011, prema kojima je uspio prodati 55,5 milijuna konzola. Danas je ta brojka sigurno nešto veća, iako se trenutno ne može sa sigurnošću reći je li Xbox 360 povećao ili smanjio vodstvo pred glavnim konkurentom. Vjerujemo da će uskoro i Sony objaviti svoje recentne prodajne rezultate.  

 

Uz novosti o prodajnim rezultatima, Microsoft je objavio da će se Kinect početkom veljače pojaviti na tržištu i za platformu PC po još nepoznatoj cijeni. Radi se o praktički istom uređaju kao i u slučaju verzije Xbox 360 s nekoliko preinaka, a Microsoft se pohvalio da je na razvoju kontrolera surađivao s tvrtkama poput Boeinga i Toyote.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije