http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HACK'N'SLASH

Blizzard potvrdio: Diablo 3 dolazi na konzole!

d3dh
Višemjesečna nagađanja da bi se Diablo 3 mogao pojaviti na konzolama PlayStation 3 i Xbox 360 sada je napokon službeno potvrdio i Blizzard

Diablo 3 jedna je od najiščekivanijih igara ove godine, a iako bi se na tržištu trebala pojaviti 'početkom ove godine', konačan datum izlaska još nije poznat. Igra se razvija za PC i Mac, a sada su i službeno potvrđena višemjesečna nagađanja da bi se dugo iščekivani hack'n'slash mogao pojaviti na konzolama.

 

Informaciju je na svojem Twitter profilu objavio Micah Whiple, čovjek zadužen da odnose s javnošću u Blizzardu. 'Josh Mosquiera je glavni na projektu Diabla 3 za konzole', zaključio je Whiple. Zanimljivo, Mosquiera je prethodno radio kao direktor dizajna na Company of Heroes za koji je zaslužan Relic studio.

 

Čini se da je Blizzard uspješno riješio, prema riječima direktora Diabla 3 Jaya Wilsona, najveću prepreku u razvoju Diabla 3 za konzole: sakupiti ekipu koja bi bila sposobna napraviti najkvalitetniji mogući port na konzole.

 

S obzirom da je sada konzolaška verzija Diabla 3 službeno potvrđena, u narednom razdoblju očekujemo i objavu datuma izlaska i za koje je konzole Diablo 3 u produkciji.

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije