http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA KOGA?!

Najavljen Homefront: Ultimate Edition

homefront
THQ je najavio ultimativnu ediciju prošlogodišnjeg potencijalnog hita koji je ipak podbacio po mišljenjima kritike i publike

THQ je prošle godine imao velik potencijalni hit pod imenom Homefront. FPS smješten u blisku budućnost u kojoj Sjeverna Koreja izvede uspješnu invaziju na SAD na kraju je ipak bio jedan od najvećih promašaja godine s obzirom na očekivanja i hype koji je THQ generirao vrlo skupom propagandom.

 

Iako igra na kraju nije financijski podbacila, THQ je nedugo nakon njenog izdanja raspustio Kaos Studios, a kasnije najavio da će na Homefrontu 2 raditi Crytek, studio zaslužan za Crysis i Far Cry.

 

Iako Homefront na kraju nije bio hit kakav se najavljivao i očekivao, THQ je potpuno neočekivano najavio igre Ultimate Edition. Premda se sadržaj paketa još ne zna, pretpostavlja se da će uz samu igru biti priloženi i The Rock i Fire Sale, map packovi za multiplayer, jedini hvaljeni aspekt igre.

 

Homefront: Ultimate Edition na tržištu bi se trebao pojaviti prije 31. ožujka ove godine.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije