http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

A SADA KOBASICE

Namco povukao reklamu za Soul Calibur 5

Namco (ili fanovi, sudeći prema izvoru) sjetio se drugog postera za Soul Calibur 5 koji je povučen

Ako ste mislili kako prikazivanje sisa na novoj reklami za Soul Calibur nije bilo dovoljno, čekajte tek da vidite što je Namco pripremio kao 'nastavak' kampanje. Istina, nije da se radi o nečemu šokantnom, no dalo se očekivati kako je samo pitanje vremena kada će se prijeći na mušku anatomiju. Dame i gospodo, predstavljamo vam reklamu Soul Calibur V - verzija 2.0.

 

Namco

 

Da, jasno nam je, Voldo (ili tko već) prilično je markantan. Markantan do te razine da je reklama par dana nakon izlaska povučena iz medija. Jer znate ono, sise, ajde, već mogu proći. Pimpeki? NEMA ŠANSE! Naravno, trenutačno stanje stvari teži prema tome kako je nova reklama 'fejk', no o tome ćemo kada se  sto posto potvrdi.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije