http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KONTRIRANJE SNAJPERISTIMA 101

Smiješna strana Battlefielda 3

Battlefield 3
Pitate se na koji se način najlakše obračunavati sa snajperima?

Rat, ma koliko to blentavo zvučalo, ponekad zna biti zabavan. Digitalni rat, naravno. Konkretno, nabasali smo na smiješan klipić u kojem tri igrača Battlefielda 3 odlučuju kontrirati snajperistu na vrlo neortodoksan način. Rezultati su, kao što je vidljivo iz priloženog, presmiješni. Uostalom, pogledajte klip sami pa se uvjerite.

 

Napad panike

 

Video je u relativno kratkom vremenu postigao dosta veliku popularnost, pa ga ovom prilikom dijelimo s vama. I prije nego što ovo završimo, podsjetimo sve igrače da se snajperima kontrira isključivo timovima od četiri do pet ljudi. S manje NI NE POKUŠAVAJTE.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije