http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OD AUTORA R.U.S.E.-a

Novi trailer za Wargame: European Escalation

wargame
Autori izvrsnog R.U.S.E.-a već u veljači imaju novu igru, a danas imamo priliku vidjeti kako izgleda najnoviji trailer za European Escalation

Iako bi se na tržištu trebala pronaći već sljedeći mjesec, Wargame: European Escalation tek se sada pojavila na našem gaming radaru, i to povodom objave najnovijeg trailera koji prikazuje in-game scene i gameplay.

 

 

Na igri inače radi Eugen Systems, studio zaslužan za izvrsni R.U.S.E. koji smo imali priliku zaigrati pretprošle godine. Wargame: European Escalation punokrvni je RTS smješten u razdoblje Hladnoga rata, gdje se ipak ne bavi sukobima koji se se dogodili već onima koji su se mogli dogoditi da su napetosti između SAD-a i Sovjeta krenule u nekom drugom smjeru. Igrač će tako u igri moći preuzeti dvije strane: NATO ili snage Varšavskog pakta.

 

S obzirom da se radi o razdoblju koje je nedovoljno iskorišteno u igrama, ali i razdoblju kada je svijet bio najbliži nuklearnom ratu, Wargame bi mogao biti vrlo interesantno iskustvo.

 

Igra bi se na tržištu trebala pojaviti već sljedećega mjeseca, i to najvjerojatnije kao ekskluziva za PC.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije