http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

AMBICIOZNI EA

U planu novi Medal of Honor i Need for Speed

Sasvim očekivano, EA je na zatvorenim konferencijama počeo s predstavljanjem nove igre Medal of Honor, ali i još jednog naslova Need for Speed

Kada se 2010. pojavio na tržištu, mnogi se se nadali da će upravo Medal of Honor Call of Duty franžizi pružiti ono što joj je prošle godine pružio Battlefield 3 – respektabilnu konkurenciju. To se, međutim, nije dogodilo, a igra je zakazala u gotovo svim segmentima osim u multiplayeru koji je ionako radio – DICE.

 

Igre se tek danas sjećamo po aferi koju je uzrokovala mogućnost da igrač zaigra na strani Talibana. To je na noge diglo tisuće lažnih moralista diljem SAD-a, a EA je na kraju popustio i Talibane preimenovao u 'Opposing Force'. Svašta.

 

Unatoč prvoj igri koja je bila tek prosječna, jasno je da EA ovim rebootom serijala na umu nije imao samo jednu igru. Tako je na nedavnoj zatvorenoj konferenciji učesnicima predstavljen nadolazeći Medal of Honor ali i Need for Speed; 'Prezentacija EA bila je odlična! Predstavljen je novi Medal of Honor i Need for Speed 13! Bit će ovo odlična godina za EA!' objavio je na Twitteru predstavnik Game.co.uk koji je bio na konferenciji.

 

Tweet je kasnije ipak obrisan zbog očitih razloga, no vrlo skoro očekujemo i službenu objavu ovih informacija iz EA-a.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije