http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HEX ON YOU ALL!

Razer radi na "Diablo 3" mišu

naga-hex-02
Razer radi na mišu specijaliziranom za Diablo 3

Razer je firma poznata po dobrim proizvodima, kao i vrlo čestom kopiranju i rebrandingu postojećih proizvoda. Uoči izlaska Diabla 3 (koji, kao što znate, izlazi u prvom kvartalu ove godine) priredili su novu verziju popularnog Naga miša. Naga Hex je 5600dpi miš specijalno napravljen za MOBA žanr (League of Legends), te akcijske RPG-ove poput Diabla 3.

 

 

Nova Naga...

 

Miš na sebi ima posebnih šest gumbiju predviđenih za korištenje "aktivnih" abilitya u LoLu, kao i sumanutu količinu vještina koje će posjedovati likovi iz čuvenog Diabla 3. Treba li vam novi miš, a planirate kupiti upravo te igre, ne gledajte dalje od ovog neobičnog uratka iz Razera.

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije